Uitlijnen

uitlijnen

Laat uw auto bij ons uitlijnen.

Trekt uw voertuig naar één kant? Trekt uw voertuig tijdens het rijden? Moet u continu corrigeren om uw auto rechtuit te laten rijden? Laat dan uw auto bij ons uitlijnen. Autosprint geldt als dé uitlijnspecialist in Tilburg en omstreken. Ook voor diverse dealers en schadebedrijven voeren wij dagelijks uitleenwerkzaamheden uit.

Uitlijnen is een belangrijk onderdeel van preventief onderhoud. Een auto kan al uitlijning nodig hebben nadat u een stoeprand heeft geraakt of een kuil in het wegdek niet meer kon ontwijken. Uitlijnen is millimeterwerk en gebeurt door correcties uit te voeren van enkele millimeters aan de ophanging van uw auto. Het kan u aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

Minder bandenslijtage

De kosten van het uitlijnen haalt u er met gemak weer uit, omdat de banden van uw auto zo optimaal mogelijk slijten. Naast een verminderde bandenslijtage levert een uitgelijnde auto voor u nog meer voordelen op, zoals:

  • Besparing op brandstofkosten
    Door een volledige vierwielmeting worden alle wielen in lijn gezet. In combinatie met de juiste bandenspanning resulteert dit in een minimale rolweerstand. Hoe lager de rolweerstand des te meer brandstof u bespaart!
  • Besparing op grote reparaties 
    Wanneer de auto wordt uitgelijnd, wordt daarbij ook het onderstel gecontroleerd. Zo worden versleten onderdelen snel ontdekt en kunt u onverwachte grote reparaties voorkomen.
  • Verhoogd rijcomfort
    Een uitgelijnde auto zorgt voor meer rijcomfort. Door het volledig uitlijnen van een auto worden veel rijeigenschappen verbeterd. U kunt zonder moeite uw aandacht op de weg houden.