Onderhoud met behoud fabrieksgarantie

fabriek

Bij onderhoud aan een nieuwe of jonge auto behoudt u bij Autosprint gewoon fabrieksgarantie.

100% fabrieksgarantie bij Autosprint
Heeft de dealer u bij de koop van uw auto gezegd dat u enkel garantie houdt als u onderhoud en reparatie bij de dealer laat uitvoeren? Tegenwoordig kunt u onderhoud en reparaties ook laten uitvoeren bij merkonafhankelijke onderhoudsspecialisten. U verliest dan niet uw fabrieksgarantie! Onze onderhoudsspecialisten beschikken, sinds de invoering van de Wet Monti en de BER2013-wetgeving, over dezelfde technische specificaties als de merkdealer.

Auto garantie gegarandeerd door BER-wetgeving
Europese wetgeving (BER) garandeert dat universele onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische specificaties van uw auto als de merkdealer. Zo bent u vrij om te kiezen voor Autosprint, terwijl u de fabrieksgarantie behoudt. Onderhoud en reparatie vindt bij Autosprint altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en worden uitsluitend verricht door hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten. U bent dus verzekerd van dezelfde kwaliteit als bij de dealer.

Scherpe prijskwaliteitverhouding
Kwaliteit, veiligheid en merkonafhankelijkheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een garagebedrijf. Daarnaast is een juiste prijskwaliteitverhouding vaak doorslaggevend. Autosprint biedt u onderhoud en service tegen scherpe prijzen, terwijl u bij de merkdealer vaak de hoofdprijs betaalt. Bovendien zijn we altijd transparant over de werkzaamheden die we uit gaan voeren en plegen we altijd overleg met u.